Robert Boroianu: Gaşca pesedistă din CJC – călăul sănătăţii constănţene

Robert Boroianu: Gaşca pesedistă din CJC – călăul sănătăţii constănţene(873)


Cristinele, ce aţi avut cu Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud? De ce aţi aruncat în stradă cei mai buni medici specialişti şi aţi pus lacătul pe unul dintre cele mai căutate spitale de ortopedie din România? Vă era silă să intraţi acolo din cauza degradării clădirilor? Atunci, ar fi trebuit să le reparaţi şi să le modernizaţi! Aţi preferat să lăsaţi saloanele să cadă peste pacienţi, să se prăbuşească tot spitalul, doar pentru a pune cruce acestei unităţi medicale de renume internaţional. Ştiaţi foarte bine că deşi era în stare deplorabilă, oameni din toată țara veneau să se trateze aici datorită profesionalismului medicilor. Şi cu asta nu vă puteaţi lupta. Cu astfel de oameni nu vă puteaţi juca după propriile interese deoarece ei erau subjugaţi muncii şi binelui pacienţilor şi nu intereselor voastre de partid şi de grup.

Adevărul este că vă era scârbă să staţi de vorbă cu astfel de oameni verticali, care nu se înclinau cuviincios spre buzunarul vostru. Dar mai presus de toate, aţi pus ochii pe zecile de hectare de teren ale Spitalului, amplasate ideal, chiar pe malul mării, pentru voi şi prietenii voştri. Planul vostru a fost diabolic încă din prima clipă în care v-aţi instalat în fruntea judeţului. Prin subfinanţare, urma să duceţi spitalul în colaps, după care, pas cu pas, să îi pierdeţi toate avizele şi autorizările, pentru ca mai apoi să aruncaţi pe drumuri întreaga echipă de medici. Deşi erau cei mai buni specialişti din ţară, nu aveaţi nevoie de ei pentru că nu îi puteaţi controla, nu le puteaţi băga pe sub nas contractele voastre ticluite în biroul lui Căpăţână. Şi astfel, în timp, când tăcerea se va aşterne pe acest subiect, să începeţi să vă înfruptaţi din comoara imobiliară pe care o ţinea „nejustificat” ocupată un biet spital de oase.

Numai că, la fel ca multe altele, această „crimă” a voastră nu va rămâne neplătită. Pe 5 iunie, constănţenii vă vor arăta printr-un simplu vot că nu mai tolerează corupţia, minciuna şi interesele voastre odioase de partid.

http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-scandalos-medicii-de-la-sotrm-eforie-aruncati-in-strada-200199
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri