Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Florea Ion (candidatul PNL la Primăria Tuzla): Prioritățile mandatului meu vor fi finalizarea rețelei de canalizare, asfaltarea străzilor și construirea unei baze sportive

Florea Ion (candidatul PNL la Primăria Tuzla): Prioritățile mandatului meu vor fi finalizarea rețelei de canalizare, asfaltarea străzilor și construirea unei baze sportive(2594)


Florea Ion, candidatul PNL la Primăria comunei Tuzla, a declarat că PSD a arătat în 8 ani ce poate să facă pentru comună, adică nimic și că e nevoie de un om gospodar și cinstit la cârma localității. Liberalul a afirmat că prioritățile mandatului vor fi asfaltarea străzilor, finalizarea rețelei de canalizare și construirea unei baze sportive.

M-am implicat în lupta politică pentru că m-am săturat de incompetența celor de la PSD, care timp de 8 ani nu au făcut nimic pentru comună. Din patru în patru ani vin și ne promit aceleași lucruri, iar când ajung la primărie uită de noi. M-am săturat să stau pe margine și am ales să intru pe teren să le arăt că se poate să dezvoltăm comuna noastră, se poate să finalizăm rețeaua de canalizare, să asfaltăm străzile și să construim o bază sportivă, care este unul dintre proiectele mele de suflet. Sunt antrenorul echipei Farul Tuzla și mi-a fost imposibil să lucrez în condiții normale atunci când sprijinul de la primărie a fost zero și mi-au pus și piedici. După 5 iunie lucrurile se vor schimba!”, a declarat Florea Ion, candidatul PNL la Primăria comunei Tuzla.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri