ULTIMA ORĂ ! Programul manifestărilor legate de DOBORÂREA RECORDULUI DE DANSATORI-SINCRONIZAŢI de

ULTIMA ORĂ ! Programul manifestărilor legate de DOBORÂREA RECORDULUI DE DANSATORI-SINCRONIZAŢI de "SIRTAKI" SE VA DESFĂŞURA LA ORA 21.00 !(2339)


Organizatorii tentativei de înscriere a orașului Constanța în "CARTEA RECORDURILOR" ("Guiness Book"), cu cel mai numeros grup de dansatori-sincronizați de "SIRTAKI", anunță că Programul manifestărilor se va derula totuşi, în ciuda ploii care, din când în când, cade, în averse torențiale (însoțite de tunete, fulgere si rafale de vânt puternic) !!!

Evenimentul propiu-zis, adica dansul "SIRTAKI" CU CEI MAI MULŢI DANSATORI -SINCRON, din lume, pentru intrarea CONSTANŢEI in "Cartea Recordurilor" ("GUINESS Book") se preconizează a începe la orele 21.00 !

Adunarea participanţilor se face în perimetrul marcat şi accesul se efectuează prin porţile de intrare marcate în acest scop, aflate în stânga şi în dreapta scenei.

La intrare, fiecărui participant DIN PRIMII 5.800 i sa va oferi, gratuit, un tricou special creat pentru acest eveniment, o sticlă de apă de 0,5 litri, şi o brăţară numerotată, brăţară ce este rugat să o pastreze la mână pentru că pe baza ei va participa la tombola organizată în cadrul evenimentului
Dupa adunarea persoanelor care participă , va avea loc evenimentul propiu-zis, având în vedere că dansul în sine va dura 5 minute.
După dans, până ce arbitrul "Guiness Book" va consulta evidenţele, cifrele şi toate cele cerute, va fi organizată o tombolă.
După ce se va anunţa rezultatul, de către arbitri, evenimentul va continua, timp de doua ore, cu un spectacol de muzică grecească.

Sperăm să depăşim Recordul in vigoare (PÂNĂ... ÎN ACEASTĂ SEARĂ !): 5.614 dansatori, la Volos, Grecia, pe 31 august 2012 !!!

 

Foto 1: LOGO-ul oficial al evenimentului

Foto 2: Iniţiatorul proiectului, Anton-Traian Antoniadis, preşedintele comunităţii Elene "Elpis", din Constanţa

Foto 3-4-5: LOGO-uri oficiale ale evenimentului

Foto 6:  Plaja "Modern", din Constan'a, locul de desfăşurare al dansului

Foto 7: Imagini de la repetiţiile desfăşurate pe parcursul lunii mai, în Constanţa şi Mamaia 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri