Dacă îţi plac călătoriile....

Dacă îţi plac călătoriile....(971)


Călătorești mult sau poate urmează să mergi pentru prima dată într-o țară străină? Indiferent de situație și indiferent câtă experiență ai în ceea ce privește călătoriile, cel mai bine este ca atunci când pleci la drum să fii înarmat cu tot ce este necesar și, din bagajul tău, nu trebuie să-ți lipsească o asigurare medicală.
Atunci când își plănuiesc viitoarea călătorie, cei mai mulți dintre români pierd din vedere acest aspect al sănătății. Cu toții am auzit de foarte multe ori fraza “de ce să mă asigur? Oricum nu se întâmplă niciodată nimic”, însă sunt foarte multe cazuri în care pot surveni situații dintre cele mai neașteptate.
Asigurarea de sănătate privată oferă, în primul rând, protecție pe tot parcursul călătoriei: posibilitatea de a apela la cel mai bun tratament oriunde în lume, la orice furnizor medical, cu garanția că polița va acoperi în întregime toate cheltuielile.
„MediHelp International Plans” este noua asigurare de sănătate cu acoperire internațională de la MediHelp Internațional, unul dintre cei mai importanţi brokeri de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est. Polița de sănătate include servicii medicale complete, intervenții chirurgicale, complexe, spitalizare, consultații multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, precum și tratament pentru cancer și chiar transplant de organe, inclusiv transplant de măduvă osoasă în peste 425.000 de clinici medicale private din întreaga lume.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri