DECEBAL FĂGĂDĂU ȘI LIVIU PĂTRAȘCU - VINOVAȚI DE RATAREA EVENIMENULUI „ZIUA CONSTANȚEI 2016“ !                                                                                Ei trebuie să răspundă penal pentru banii publici cheltuiți degeaba până acum

DECEBAL FĂGĂDĂU ȘI LIVIU PĂTRAȘCU - VINOVAȚI DE RATAREA EVENIMENULUI „ZIUA CONSTANȚEI 2016“ ! Ei trebuie să răspundă penal pentru banii publici cheltuiți degeaba până acum(3922)


      Băgat în corzi și primind lovituri după lovituri sub mustața lui pana corbului, aflat chiar în stare de groggy, cu ochii învinețiți și scaunul din colțului ringului doar cu trei picioare, Liviu Pătrașcu, director al Serviciului de Organizare Evenimente al Primăriei Constanța, face eforturi disperate să-și revină și să rămână la verticală pe funcția sa, doar-doar o mai putea continua repriza până la finalul meciului. Ne îndoim serios că își va mai reveni din loviturile primite, singura sa șansă fiind abandonul sau ca interimarul Făgădău să-i arunce prosopul, adică să-l dea afară ca pe o măsea stricată, individul fiind total nepregătit și depășit de cerințele funcției pe care o exercită prost și de prea mulți ani.

       Noaptea minții, obrăznicie peste limită, minciuni sfruntate

      În ziua de 18 aprilie a.c., în cadrul emisiunii informative „Reporter“, de la Neptun TV, Liviu Pătrașcu a fost citat că ar fi declarat: „proiectul Asociației «Hara» nu se încadra cu profilul evenimentului de pe 21 mai, care ar fi trebuit să aibă tema «Constanța interbelică», ori în oferta Asociației «Hara» erau prevăzute un cross al motocicliștilor și evenimente fără legătură cu tema“.
      Mai mult decât atât, pentru ca obrăznicia și ticăloșia lui Liviu Pătrașcu să aibă formă continuată este inserată informația potrivit căreia același Liviu Pătrașcu declară că „asociația «Hara» nu a invocat niciun articol de lege care ar fi fost încălcat“ și că „proiectul nu putea fi pasat către cea de-a doua clasată la licitaţie pentru că proiectul asociaţiei reclamante nu se încadra în tematica propusă în caietul de sarcini - «Constanţa interbelică», ori în oferta Asociației «Hara» erau prevăzute evenimente fără legătură cu tema “ (vezi http://www.telegrafonline.ro/continua-disputa-legata-de-organizarea-zilei-constantei-2016).
      Din aceasta rezultă că Liviu Pătrașcu nu știe să citească, de aceea nici nu s-a obosit să lectureze cele două contestații ale Asociației culturale „Hara“, în care sunt invocate clar și pe înțelesul oricărui prost prevederile legale pe care el și, implicit, Primăria aveau obligația să le onoreze, pentru organizarea cu succes a evenimentului din 21 mai a.c., rezolvarea litigiului (vezi contestațiile) și, în final, respectul datorat constănțenilor.
      Referitor la tema „Constanța interbelică“ a evenimentului, pe care Liviu Pătrașcu o invocă, aceasta nu apare decât în mintea sa tulbure, pentru că altundeva, în Caietul de sarcini al licitației (Anexa la dispoziție nr. 1280/ 03.03.2016, Anexa 1 - Declarație, Anexa 2 - Cerere de finanțare, Anexa 3 - Propunere tehnică, Anexa 4 - Propunere financiară) sau alte precizări organizatorice, nici vorba să fie menționată
(vezi http://www.primaria-constanta.ro/Fisiere/AchizitiiPublice/CaietdesarciniZiuaConstantei.pdf)!!!

 

      Cinci recomandări pentru Liviu Pătrașcu 

1. - Ia în mânuță, citește, verifică și înțelege întreaga documentație a licitației, ofertele participanților și contestațiile Asociației culturale „Hara“!
2. - Du-te grăbit, dar hotărât, la interimarul Decebal Făgădău și roagă-l frumos și insistent să-ți semneze demisia!
3. - În caz că rușinea te copleșește și nu ai onoare să-ți ceri singur demisia, roagă-l frumos și insistent pe Făgădău să te scape de acest coșmar și să te dea afară din Primărie!
4. - Concomitent, cu calm, dând dovadă de bun simț și vocabular adecvat, cere-i scuze, pentru că l-ai dezinformat grosolan și ți-ai bătut joc de el, afectându-i grav imagine

5. - După aceea, ia-l de mânuța stângă (că el e de stânga) pe interimarul Făgădău și ieșiți public ca să vă cereți iertare constănțenilor, pentru că, din cauza voastră, a fost ratat evenimentul „Ziua Constanței 2016“, neuitând să recunoști că ești incompetent, iresponsabil, indolent și prost! (dacă nu te pricepi, îți fac eu textul. Pe gratis!).

 

      Cinci recomandări pentru Decebal Făgădău 

1.- Ratarea evenimentului „Ziua Constanței 2016“ cade în responsabilitatea instituției pe care o conduci, deci ai obligația ce ți-o conferă funcția pe care o deții și banii publici pe care îi cheltuiești degeaba să ți-o asumi ca o vină gravă și personală.
2. - Ia-l de mânuța stângă (că tu ești de stânga) pe Liviu Pătrașcu și ieșiți la televizor ca să vadă lumea, inclusiv cei din cartierul „Henri Coandă“, cum arată doi incompetenți, doi iresponsabili, doi indolenți și doi plătiți degeaba din banii constănțenilor (doar în treacăt îți șoptesc, văzându-te mai firav, timid, candidat și contracandidat preocupat: anularea evenimentului este ilegală și veți răspunde în Justiție pentru această ticăloșie, dar rămâne între noi!).
3. - Dacă cumva vine Liviu Pătrașcu la tine în birou și îl vezi că pare cam rătăcit, cu priviri tâmpe și mișcări haotice, să nu crezi că este sub influența alcoolului, drogurilor de mare risc sau etnobotanicelor, nu! Așa este el și asta i se trage de la faptul că este lovit grav, chiar în moalele capului, de incompetență, iresponsabilitate și puturoșenie. Dacă îl auzi că și urlă, nu te speria! Este din cauza prostiei, care îl doare. Rău.
4. - Este posibil ca Liviu Pătrașcu să vină la tine în birou, ținând în mâna stângă (musai să fie și el de stânga ca și tine) o hârtie albă, format A4, pe care sunt scrise câteva rânduri tremurate și agramate. Semnează cât mai repede hârtia, fără nicio reținere!
5. - Dacă Liviu Pătrașcu vine doar ca să te mintă în continuare, să te îmbrobodească, să te prostească și să se justifice ca și până acum, asta înseamnă că face un mișto crunt de tine, pentru că te vede mai bleguț și mai preocupat de campania electorală, decât de „Ziua Constanței 2016“ și celelalte treburi ale orașului. Nu sta pe gânduri, dă-i un șut în cur și dă-l afară din birou... și din Primărie!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri