Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

"Provocările cotidiene ale femeilor"(1242)


        TSD Constanţa, prin Liga Tinerelor Social-Democrate (LTSD), a organizat sâmbătă, 02 aprilie, la Hotel Oxford, Constanța, o dezbatere ce a avut ca temă "Provocările cotidiene ale femeilor". Obiectivul principal al acestui eveniment a constat în identificarea problemelor reale cu care femeile se confruntă în viața de zi cu zi, indiferent de categoria de vârstă în care se încadrează sau ocupația pe care o au.

        Principalele teme de discuție care au structurat dezbaterea au fost focusate pe următoarele subiecte: menținerea echilibrului, atât mental cât și emoțional, în fața unei provocări; stil de viață sănătos – o nutriție corectă și sport în fiecare zi; piesele esențiale în garderoba de bază a unei femei. Tinerele social-democrate au primit sfaturi utile de la specialiștii în domeniu, derulând astfel un dialog constructiv și atingând unul dintre programele dedicate emancipării politice, culturale și civile a femeilor.

"Fără a ne depărta de obiectivul Ligii Tinerelor Social-Democrate, acela de a pregăti și lansa viitoare personalități feminine, atât publice cât și politice, am ales ca temă de dezbatere provocările cotidiene ale femeilor. Am găsit ca fiind esențială identificarea soluțiilor, pentru menținerea echilibrului în fața problemelor noastre ca femei. Având forța de înfrunta cu succes provocările cotidiene reprezintă temelia devenirii noastre ca femei politice, ca modele de urmat pentru societate; doar prin puterea exemplului vom reuși să-i sprijinim pe cei din jurul nostru să depășească impedimentele și să-și găsească orientarea", a declarat Rebecca Zgură, coordonatorul Ligii Tinerelor Social-Democrate.

        La eveniment s-au alăturat Președintele TSD Constanța Costin Răsăuțeanu, precum și reprezentantele organizației de femei a PSD Constanța: Paula Cioceanu - Preşedinte OFSD al Municipiului Constanța și Mariana Cojoc - Consilier Municipal din partea PSD.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri