„PROFI CITY“ PROFITĂ DE HALUL ÎN CARE A AJUNS CARTIERUL „BADEA CÂRȚAN“

„PROFI CITY“ PROFITĂ DE HALUL ÎN CARE A AJUNS CARTIERUL „BADEA CÂRȚAN“(3376)


        De parcă nu ar fi îndeajuns că zona este sufocată de gunoaie, autoturisme, pensionari și votanți P.S.D. (vezi fotoreportajul din 28 martie a.c., „Cartierul «Badea Cârțan» - rușinea Constanței“), cartierul "Badea „Cârțan“ a fost pricopsit și cu un market PROFI CITY, care nu face excepție de la „reguli“ și PROFItă nu numai de apucăturile oamenilor, ci și de halul în care a ajuns zona.

        Ceea ce vedeți în galeria foto se află la parterul blocului BC8 de pe strada Badea Cârțan nr. 14, în imediata apropiere a zonei de agrement (loc de joacă pentru copii, teren de baschet, grătare pentru oamenii muncii de la orașe și sate).
        Din cauza nesimțirii și ticăloșiei șoferilor care fac aprovizionarea market-ului, spațiul verde a fost măcinat de roțile mașinilor, stâlpul de iluminat stradal a fost lovit și îndoit, asfaltul a fost distrus, apa de la ploaie băltește, noroiul... înflorește, spațiul respectiv fiind public, deci plătit din banii „poporului harnic și muncitor“.
        „Șefa de unitate“, Lupuca Birsen, cca 30 de ani, întrebată fiind de reporterul nostru, dacă a văzut halul în care a fost distrusă zona, dacă și când a făcut vreun demers pentru remedierea situației, când se va rezolva această problemă, a mărturisit că știe despre situație, nu a făcut nicio intervenție, habar nu are dacă și când se va rezolva, posibil „cam într-o săptămână“, dar ploaia este de vină că a umplut gropile!...
        Nimeni nu vede, nimeni nu se implică, totul pute a nesimțire, dezinteres și lene.

        P.S. - Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri