Gest deosebit de Ziua Femeii

Gest deosebit de Ziua Femeii(1282)


Comunicat

Organizaţia Femeilor Social Democrate Constanţa, sub conducerea doamnei Mariana Gaju, în calitate de preşedinte, au fost aproape de mamele constanţene, aflate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfantul Andrei Constanţa, pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Femeii.

          Blândă ca o briză a mării, frumoasă ca o primavară, suavă ca un ghiocel şi darnică precum o toamnă încărcată, aceasta este fiinţa divină, hărăzită de Dumnezeu în care dăinuiesc toate simţămintele acestei lumi – FEMEIA.
          Există doar doua fiinţe divine în această lume : MAMA şi DUMNEZEU. Un proverb evreiesc spune: Dumnezeu nu a putut fi pretutiundeni, aşa că a creat mamele.
          Pentru că sunt mame şi pentru că preţuiesc mamele, femeile social democrate ale judeţului Constanţa au fost astazi alături, desigur, de mame. De mamele care aduc viaţa pe pământ, de doamnele care se află la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa, cărora le-au oferit flori şi mici daruri simbolice.

          Totodata, bucuria sărbătoririi Zilei Internaţionale a Femeii a fost împărtăşită şi cu pacientele aflate la secţia de terapie intensivă, a căror viaţa stă în mâinile, sufletul şi priceperea tuturor cadrelor medicale.
          Tuturor femeilor, mamelor, deopotriva paciente sau cadre medicale, le dorim multa sănătate, fericire şi împliniri, alături de familiile pe care doar ele ştiu să le împlinească!
          Prin acest gest, femeile social democrate constănţene doresc să demonstreze că tot ceea ce avem şi tot ceea ce vom avea, viitorul, prezentul şi trecutul îl datorăm FEMEII, MAMEI, celui mai bun prieten pe care îl avem alături în clipe grele.

 

OFSD Constanţa,
Preşedinte,
Ec. Mariana GÂJU

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri