Atenție, se oprește apa!(785)


 


    Pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă de pe B-dul Mamaia din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului din zonă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 24 februarie 2016, în intervalul 10,00 – 14,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Mamaia – str. Turda – str. Unirii – str. Ciprian Porumbescu – str. Pescarilor – str. Prelungirea Unirii – b-dul Mamaia, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 22, 29, 30, 33 și 35.
Consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Mamaia – Ciprian Porumbescu – Chiliei – Crișana – Mamaia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.
Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri