TOTO CUTUGNO, din nou în România !

TOTO CUTUGNO, din nou în România !(1194)


Aproape la fiecare concert pe care Toto Cutugno îl susţine în ţara noastră, povesteşte cât de mult iubeşte România, pe care o consideră o a doua casă. Şi pentru că nimic nu se compară cu peisajele frumoase din Transilvania, Toto i-a anunţat deja pe organizatorii concertului de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, că doreşte să vină mai devreme în ţară special pentru a vizita Salina Turda şi Sighişoara şi de ce nu, poate chiar şi cimitirul vesel de la Săpânţa.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 se găsesc în urmatoarele locaţii: casa de bilete a Sălii Polivalente, Librăria Librarium Universităţii, la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi în agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro!

Concertul „TOTO CUTUGNO - Best Of” va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 13 Martie 2016, incepând cu ora 19.00 şi este organizat de Project Events.~~ 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri