Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PARLAMENTUL EUROPEAN ÎN SERVICIUL DUMNEAVOASTRĂ!

PARLAMENTUL EUROPEAN ÎN SERVICIUL DUMNEAVOASTRĂ!(846)


Rămâneţi informaţi!
Vi se pare că Parlamentul European este foarte departe de locul unde trăiţi? Ramâneţi informaţi cu privire la actualitatea din Parlament, prin intermediul paginilor de informare şi al serviciilor de documentare, dar si contactând Biroul de Informare in România al Parlamentului European, din strada Vasile Lascăr, nr. 31, et. 1, sector 2, telefon: 021.405.08.80, 021.405.08.86, unde veţi găsi toate informaţiile utile în limba româna.

Faceţi-vă auzită vocea!
Aveţi ceva de spus? Faceţi-vă auzită vocea! Adresaţi o petiţie Parlamentului European dacă apreciaţi că legislaţia europeană a fost încalcată acolo unde trăiţi sau contactaţi Ombudsmanul European, în cazul în care aveţi nevoie de un mediator. De asemenea, împreună cu alţi cetăţeni, puteţi lansa o iniţiativă cetaţenească, pentru a solicita, în mod direct, adoptarea unor noi dispoziţii legislative.

Lucraţi împreuna cu noi!
Doriţi să cunoaşteţi îndeaproape activitatea Parlamentului şi, de ce nu, să lucraţi aici? Interesaţi-vă cu privire la posibilităţile de a integra serviciile noastre, de a efectua un stagiu sau de a participa la o vizită de studiu.

Transparenţa
Importanţa şi influenţa Parlamentului European au crescut. Prin urmare, este mai important ca niciodată, ca el să reprezinte interesele cetăţenilor europeni într-un mod cu totul deschis şi transparent. Aflaţi mai multe despre modul în care lucrăm.

Mai multe informaţii cu privire la acest subiect şi sursa:
• Parlamentul European
• Parlamentul European-Biroul de Informare in Romania
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri