Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Un nou scandal la Primăria Mangalia(1220)


                Ieri, 16 Februarie 2016 , Primăria Mangalia, sub conducerea domnului primar Radu Cristian a înregistrat una dintre cele mai mari pierderi din istoria municipiului, aproximativ 40 de hectare de teren, în favoarea Comunei Limanu.
               Pierderea este cu atat mai gravă cu cât pe această suprafaţă de teren se află amplasat jumătate din Şantierul Naval DMHI. O dată cu pierderea efectivă a terenului, Mangalia pierde şi venitul la bugetul local pe care şantierul naval îl plateşte anual pentru acea suprafaţă, suma ridicată la câteva sute de mii de euro.
                Deşi Municipiul Mangalia s-a prezentat în instanţa de judecată reprezentată de dl. primar Cristian Radu, doamna secretar Boita Petrina (fost secretar al Comunei Limanu) şi un avocat al unei case de avocatură din Bucureşti, aceştia nu au reuşit să reprezinte interesele urbei şi în consecinţă au pierdut procesul.
               Potrivit unor surse din primărie, domnul primar Radu Cristian a semnat un contract de 1.290.000 lei + TVA cu casa de avocatură din Bucureşti pentru servicii juridice. Datorită lipsei de transparenţă şi refuzului de a oferi informaţii cu privire la acest proces şi banii cheltuiţi, ne aflăm in situaţia în care putem pune la indoială buna-credinţă a primarului Cristian Radu şi devine din ce în ce mai plauzibilă explicaţia conform căreia teritoriul Municipiului Mangalia a fost impărţit intre cei doi edili, lideri ai PNL, prin inţelegeri private şi ascunse de cunoaşterea cetăţenilor.
              Solicităm în mod public primarului Cristian Radu, pentru a patra oară, să facă publice contractele încheiate cu casa de avocatură din Bucureşti şi să ofere informaţii locuitorilor oraşului despre modalitatea în care ne-a reprezentat interesele în acest proces pierdut!

Consilierii PSD Mangalia
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri