Suspecți de furt reținuți după ce polițiștii au tras 18 focuri de armă(903)


Oamenii legii din Constanţa au tras 18 focuri de armă pentru prinderea unor tineri care nu au oprit autoturismul pentru control, maşina fiind blocată după o urmărire în trafic şi după ce a lovit autospeciala Poliţiei, iar în portbagaj erau unelte care ar fi fost folosite la spargerea unor locuinţe.
Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc duminică seara, după ce un echipaj a încercat să oprească pentru control, la Eforie Nord, un autoturism suspect, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, în care se aflau patru tineri, transmite corespondentul Mediafax.
Şoferul acestuia a demarat în trombă, încercând să fugă şi lovind autospeciala de Poliţie.
Urmărirea s-a desfăşurat pe o distanţă de mai mulţi kilometri, poliţistul şi jandarmul din maşina de Poliţie folosind armamentul din dotare în încercarea de a-i prinde pe suspecţi. În total, cei doi au tras 18 cartuşe şi au lovit şi cauciucurile maşinii fugarilor, care în cele din urmă s-a oprit în sensul giratoriu de la Agigea, aflat la intrarea pe autostradă.
Trei dintre cei patru tineri din autoturism au reuşit să fugă, dar şoferul a fost prins de oamenii legii şi dus la audieri.
În portbagajul maşinii suspecţilor au fost găsite mai multe unelte pe care anchetatorii cred că aceştia le foloseau la spargerea locuinţelor.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri