Platformă auto căutată în Germania, descoperită în Eforie Nord

Platformă auto căutată în Germania, descoperită în Eforie Nord(1029)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a Grupului de Nave Constanţa o platformă auto marca Other declarată furată de autorităţile din Germania.

În data de 12.01.2016, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, în urma căreia au identificat, în oraşul Eforie Nord, o platformă auto marca Other despre care exista informaţia că este furată.
Verificările au stabilit că platforma în cauză, folosită de cetăţeanul român A.L., în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, este căutată de autorităţile din Germania, fiind declarată furată din data de 29.11.2015.
Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că un concetăţean i-a încredinţat remorca pentru a o folosi pe teritoriul României, fără a cunoaşte faptul că aceasta figurează ca fiind furată.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat platforma auto, evaluată la aproximativ 4.500 de lei, la sediul Gărzii de Coastă şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 Cod Penal
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri