Strigătul de ajutor al mamei cu un bebeluş grav bolnav: “Viaţa băieţelului meu atârnă de un fir de aţă. Ajutați-ne să trăiască!”

Strigătul de ajutor al mamei cu un bebeluş grav bolnav: “Viaţa băieţelului meu atârnă de un fir de aţă. Ajutați-ne să trăiască!”(2101)


Andrei Gabriel Curceanu, un bebeluş de numai 9 luni, suferă de o malformaţie gravă, asociată cu sindrom de intestin scrut, malnutriție și anemie severă, ce îl chinuie peste măsură şi nu-i permite să se dezvolte normal. Doctorii români fac eforturi imense pentru a-l ţine în viaţă, iar miercuri, 13 ianuarie a.c., băiețelul va fi transportat până în Italia – la Policlinica Vittorio Emanuele – unde va fi trimis de urgenţă la terapie intensivă.
Până la ora actuală, micuțul a suferit 3 intervenții chirurgicale în România, însă evoluția sa nu a fost cea așteptată, iar singura lui șansă de supraviețuire vine tocmai din Italia. La durerile groaznice pe care le resimte Andrei, se adaugă însă și disperarea părinților de a strânge cei 30.000 de Euro necesari pentru transportul, chiria, tratamentul și interventiile medicale din Italia.
Asociatia “Salvează o inimă” a sărit în sprijinul familiei Curceanu și a demarat, chiar în prima zi din acest nou an, o campanie umanitară online pentru salvarea băiețelului de 9 luni. Până în prezent, mii de oameni au răspuns pozitiv apelului umanitar, iar în numai 10 zile au fost donați peste 10.500 de Euro, reprezentând 36% din totalul necesar.
Persoanele care vor să-i salveze viața lui Andrei Gabriel Curceanu, o pot face pe platforma de donații online a Asociației “Salvează o inimă”, https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-gabriel-curceanu/ (Card, Paypal și Donatii prin firma) sau în conturile bancare mamei, Bucur Gabriela Cristina - RO56BTRLEURCRT0331710201 (cont în Euro) sau RO09BTRLRONCRT0331710201 (cont în Lei).
„Doctorii din România ne-au spus că starea băiețelului meu nu este gravă, ci critică, iar viața lui atârnă de un fir de ață. Suntem foarte îngrijorați de starea sa de sănătate și ne-am pus toată speranța în doctorii din Italia. Ne-au promis că o să ne facă băiatul bine, însă costurile tratamentului și cazării noastre acolo depășesc cu mult veniturile noastre. Speranța a reînviat când prietenii de la Asociația „Salvează o inimă” ne-au promis că o să ne ajute și nu mi-a venit să cred că, în doar câteva zile de la lansarea apelului umanitar, s-au strâns peste o treime din costurile totale salvării lui Andrei. Mai este foarte puțin timp până când copilul meu va fi operat, inima mea bate din ce în ce mai tare, iar speranțele noastre stau în mâinile oamenilor cu suflet și ale doctorilor”, este strigătul de ajutor al Gabrielei Cristina Bucur, mama lui Andrei Gabriel Curceanu.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri