Vă invităm la patinaj

Vă invităm la patinaj(1040)


Lumeeee, lumeeee, Festivalul Iernii a deschis patinoarul!!!!

Vă aşteptăm cu mic cu mare,
Cu patinele-n picioare,
Şi cu chef de săniuş,
Să ne dăm pe derdeluş.

Patinoarul mult aşteptat şi-a deschis marţi seara porţile, iar accesul în patinoar şi închirierea patinelor sunt gratuite. Mai mult decat atât, patinoarul nu va fi deschis doar pe durata Festivalului Iernii “Feerie pe Gheaţă”, ci va rămâne deschis până în 28 februarie 2016 (condiţia fiind ca vremea să permită acest lucru).

Cu alte cuvinte, preţ de două luni si jumătate, constanţenii de orice vârstă vor putea sa patineze în voie, gratuit, pe patinoarul amenajat la Pavilionul Expoziţional.

Patinoarul este deschis zilnic, intre orele 10.00 si 23.00, iar accesul pe gheaţă se va face in 6 serii, după urmatorul program: 10.00 – 11.30, 12.30 – 14.00, 15:00 – 16.30, 17:30 – 19:00, 20:00 – 21:30; 22:00 – 23:00.

Accesul pe suprafaţa de patinaj se va face in baza unui bilet/braţară/tichet de ordine înseriat, primit de la organizator, valabil numai pentru o singură serie de patinaj. Niciun bilet/braţară/tichet de ordine nefolosit nu poate fi utilizat în altă serie de patinaj decât cea pentru care a fost alocat, iar patinele se vor închiria în limita stocului disponibil şi în limita a maxim 150 de persoane/serie, cu titlu gratuit.

Copiii cu vârsta mai mică de 7 ani au acces pe suprafaţa de patinaj numai cu patine şi doar insoţiţi de adulţi care au echipament adecvat pentru patinaj.

Regulamentul complet al patinoarului se poate verifica pe pagina de facebook a evenimentului, aici: https://www.facebook.com/Festivaluliernii

Cei care doresc să verifice gradul de ocupare al patinoarului o pot face verificând live streamingul HD de la Festivalul Iernii “Feerie pe Gheaţă”, direct din platforma youtube, introducând cuvintele de căutare "feerie pe gheaţă".

Vă aşteptam !
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri