Se oprește apa(991)


Pentru realizarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm de b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 11 decembrie 2015, în intervalul 05,00 – 19,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de intersecțiile cu b-dul Tomis și Aleea Universității) și abonații de pe străzile Rubinului, Smaraldului, Agatului, Aleea Universității, Opalului, Perlei, Safirului, Topazului și Aleea Hortensiei, precum și cei alimentați din punctul termic nr.45.

”Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.


  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri