Primăria Eforie începe lucrările pentru rețeaua de gaze naturale(657)


Luni, 23 noiembrie 2015, vor avea loc predarea amplasamentului și începerea lucrărilor pentru proiectul: ”Înființare distribuție gaze naturale în orașul Eforie – rețea de distribuție și branșamente media presiune pentru alimentarea cu gaze naturale a localităților Eforie Nord și Eforie Sud – județul Constanța”.

Evenimentul va avea loc la punctul de intrare a rețelei de distribuție a gazelor naturale în orașul Eforie, respectiv în zona Steaua de Mare, Eforie Nord, începând cu ora: 13.00

În cadrul evenimentului va fi prezentat proiectul de înființare a reței locale de distribuție a gazelor naturale și va fi semnată documentația privind predarea amplasamentului.

Lucrările vor începe în data de 23.11.2015, urmând să se desfășoare în conformitate cu graficul stabilit prin Autorizația de construire nr. 119 / 2014, pe o perioadă de 36 de luni. În Eforie Nord lucrările vor înainta până la sfârșitul acestui an în zona de faleză, pe Bd. Tudor Vladimirescu, iar pentru Eforie Sud prioritatea este traversarea magistralei către zona Bd. Republicii.

Proiectul este demarat în urma încheierii contractului 10.060 / 2014, între Primăria orașului Eforie și SC Congaz SA Constanța și după ce au fost emise toate aprobările, avizările și punctele de vedere legale de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Primăria orașului Eforie are, conform contractului, obligația de a efectua toate lucrările de terasament – inclusiv refacerea sistemului rutier, în timp ce operatorul de gaze naturale are obligația de a asigura infrastructura specifică rețelei de distribuție.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri