Ziua internațională a Toleranței la Colegiul Comercial ”Carol I”

Ziua internațională a Toleranței la Colegiul Comercial ”Carol I”(2066)


80 de elevi și 10 profesori alături de grupul de voluntari ai Colegiului Comercial ”Carol I” au finalizat concursul ”Împreună, dar diferiți” dedicat Zilei Internaționale a Toleranței .
Psihologul Mia Pop și profesor Mihaela Postelnicu împreună cu un grup de voluntari ( membri ai echipei de voluntari ai liceului), au organizat un concurs de desene și postere ce au avut ca temă toleranța.
Elevii, împărțiți în 15 echipe din clase diferite și-au manifestat creativitatea, dorința de exprimare precum și asertivitatea, realizănd afișe și desene care vor fi expuse pe holurile liceului. După ce au fost jurizate de membrii juriului ele vor putea fi apreciate de toți elevii liceului și de ceilalți profesori iar profesorii diriginți vor organiza dezbateri pe acceași temă.
Mediul în care creştem ne influenţează comportamentul.Oriunde trăim, suntem supuşi unei presiuni sociale şi culturale care ne determină să citim despre violenţă, să urmărim scene violente, să auzim constant despre faptele violente sublinia prezentarea multimedia de la începutul activiății.
Pentru elevii de la Carol, participanți la concurs fost o altfel de zi presărată de emoții și efervescență , îndulcită de patiseria Ada Kaleh. Chiar dacă tema toleranței reprezintă o provocare la vigilență și responsabilitate, activitățile care stimulează spiritul de echipă,creativitatea, spiritul critic pot reprezenta o alternativă viabilă pentru combaterea agresivității.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri