Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(855)


În urma activităţilor şi acţiunilor din acest weekend, poliţiştii constănţeni au depistat în trafic mai multe persoane care au încălcat normele rutiere şi au comis infracţiuni la regimul rutier.
Astfel, la data de 06.11.2015, în jurul orelor 23.00, poliţiştii Serviciului Rutier au identificat în trafic pe S. Daniel de 32 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 226, în localitatea Lumina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
La aceiaşi dată, ora 23.05, poliţiştii au identificat pe Ş. Emil de 42 ani, în timp ce conducea o maşină pe strada Pelicanului, tot din localitatea Lumina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii din Năvodari au depistat în trafic pe D. Constantin de 21 ani, care a condus un moped în oraş fără a poseda permis de conducere.
Şi poliţiştii Secţiei 5 Cogealac au depistat în trafic pe C. Florin de 30 ani, care, în ziua de 06.11.2015, a condus un autoturism în satul Sinoe, fără a poseda permis de conducere.
În cadrul aceloraşi acţiuni, poliţiştii de la Rutieră au mai depistat în trafic alţi patru conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Astfel, a fost depistat P. Nicolae care a condus un autoturism pe D.N. 3C în localitatea Ovidiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat); G. Marian care a condus un autoturism pe strada Vârful cu Dor din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat); D. Tinculeana care a condus autoturism în Lumina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi C. Marian care a condus un tir pe DJ 391A, în localitatea Dobromir, fiind tot sub influenţa băuturilor alcoolice (0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În toate aceste situaţii oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală.

Acţiuni pe linia mandatelor
La data de 06.11.2015, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale au pus în executate mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui P. Sorin de 44 ani, din Constanţa, de Tribunalul Constanţa, pe o durată de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj.
De asemenea, poliţiştii constănţeni au preluat de pe Aeroportul Henri Coandă pe T. Mihai Ionuţ de 33 ani, din Constanţa, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia Tribunalul Constanţa – Secţia Penală a emis pe o durată de 30 zile mandatul de arestare preventivă.
Cei în cauză au fost depuşi în C.R.A.P. – I.P.J. Constanţa.

În aceiaşi zi, poliţiştii au depistat pe M. Constantin de 50 ani, din Medgidia, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bucureşti, având de executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare şi pe G. Daniel de 30 ani, din Feteşti, condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, mandat emis de Judecătoria Feteşti, la data de 05.11.2015.
Cei în cauză au fost introduşi în Penitenciarul Poarta Albă.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri