Prima înregistrare cu formaţia Goodbye to Gravity cântând în clubul Colectiv în seara tragediei: Membrii trupei interpretează piesa "The Day We Die" - VIDEO(624)


O înregistrare video din debutul concertului pe care Goodbye to Gravity l-a susţinut, vineri, în clubul Colectiv, în care membrii trupei cântă piesa "The Day We Die" şi în care pot fi văzute şi două artificii, de la care nu se declanşează însă incendiul, a fost publicată, luni dimineaţă, pe YouTube.

Înregistrarea a fost încărcată pe canalul de YouTube Arhiva Mea şi este editată, în sensul suprapunerii sunetului de pe CD al melodiei "The Day We Die" (Ziua în care vom muri, n.r.) peste imaginile surprinse în timpul interpretării acesteia în concertul de vineri din clubul Colectiv.

Înregistrarea a fost realizată de Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, în timpul concertului de vineri.

"Eu am filmat live, iar înregistrarea (de pe YouTube, n.r.) este editată", a declarat Buşcă pentru MEDIAFAX, precizând că a editat înregistrarea publicată pe YouTube pentru că sunetul original din timpul concertului nu se auzea.

El a mai spus că "The Day We Die" a fost piesa care a deschis concertul trupei Goodbye to Gravity, care şi-a lansat, vineri seară, în clubul Colectiv, albumul "Mantras of War".

De asemenea, potrivit lui Vlad Buşcă, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se văd în înregistrarea de pe YouTube.

El a mai spus că incendiul a izbucnit mai târziu, după aproximativ o jumătate de oră, în jurul orei 22.30.

Totodată, Vlad Buşcă a spus că s-a aflat în clubul Colectiv şi a reuşit să iasă afară după ce a izbucnit incendiul.

Acesta nu a făcut alte declaraţii referitoare la acele momente. 
jooble.org