Premiu pentru Universitatea Ovidius(1097)


 Universitatea „Ovidius” din Constanța va primi Premiul RINNO pentru „The entire innovative activity for enhancing the benefits of Romania - Bulgaria Cross Border Cooperation” vineri, 30 octombrie a.c., în cadrul primei ediții a Premiilor RINNO pentru cele mai inovatoare proiecte în domeniile economic și social, sub auspiciile proiectului RINNO Project - a model for enhancing the benefits of Romania-Bulgaria cross - border region cooperation by using R&D&I, funded by Romania-Bulgaria Cross Border Cooperation Programme 2007-2013.
Festivitatea decernării premiilor RINNO se va desfășura începând cu ora 14.00, în Aula Magna a Universității „Ovidius” (Bdul Mamaia nr.124), în prezența conducerii universității alături de dnul președinte al Autorității Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare, Tudor Prisecaru.
În cadrul festivității, prof.univ.dr. Traian Mircea Gomoiu, membru al Academiei Române, va vorbi despre rolul inovării și cercetării în dezvoltarea socio-economică în regiunea transfrontalieră România-Bulgaria, iar dr.ing.Camelia Marinescu, consilier Superior în cadrul ANCSI, despre proiectul RINNO, ca un model de schimburi de informații pentru îmbunătățirea calității domeniilor vizate.
Totodată, în dimineața aceleiași zile, UOC va găzdui cea de-a treia întâlnire a Consiliului RINNO din România.
RINNO are ca obiectiv fundamental promovarea cooperării și a schimbului de informații în activitățile de cercetare și dezvoltare, prin care comunitățile locale au posibilitatea de a crește nivelul lor de competitivitate și de a îmbunătăți calitatea mediului de afaceri. Partenerul principal este Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare.

  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri