La Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie vor fi premiate cele mai de succes proiecte derulate de comunităţile locale în acest an

La Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie vor fi premiate cele mai de succes proiecte derulate de comunităţile locale în acest an(886)


Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie, care va avea loc pe 22 octombrie, la Ana Hotels din Poiana Brașov, este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Cea de-a XI-a ediţie va avea loc pe 22 octombrie 2015, la Ana Hotels în Poiana Braşov. Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, premiază iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut. Vor fi premiate proiecte vizând atragerea de fonduri europene, investiţii în serviciile publice, proiecte de cooperare internaţională şi de eficientizare a mecanismelor de lucru în cadrul instituţiilor publice, dar şi proeicte vizând stimulare a participării cetăţenilor la viaţa publică. Din lista cu proiectele propuse, reținem câteva de interes pentru cititorii TIMPUL, anume:
Secţiunea "INVESTIŢII IN INFRASTRUCTURA"
• Primăria Galaţi implementează un sistem inteligent de monitorizare a traficului rutier
• Sistem de supraveghere video la Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului
• Primăria Brăila a demarat lucrările pentru bazinul olimpic de înot la standarde internaţionale
• Modernizarea axei rutiere centrale în municipiul Galaţi
Secţiunea "SERVICII PUBLICE"
• Primăria Feteşti: "Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare pentru regiunea Constanța și Ialomița"
• Modernizarea sistemului de producere a agentului termic din municipiul Tulcea
• Proiectul "Centrul Multifuncțional Help - Modernizare Cantina de Ajutor Social Galați"
• Proiectul "Campus locuințe sociale" - municipiul Galați
• Proiectul "Integrat, activ, independent. Promovarea integrării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile"
• Proiectul "Prima prioritate: niciun copil invizibil"
• Proiectul "Incluziune socială prin furnizarea de servici sociale integrate la nivelul comunităţii"
Secţiunea "PROIECTE DE URBANISM"
• Reabilitarea, modernizarea și extinderea spațiilor publice urbane din municipiul Tecuci
* Proiectul Subtraversarea Dunării la Galați
Secţiunea "INVESTIŢII IN PROIECTE CULTURALE"
• Restaurarea, consolidarea și reconversia funcțională a Muzeului Mixt Tecuci
Secţiunea "INVESTIȚII IN TURISM"
• Centre de informare turistică înființate în stațiunile Saturn, Jupiter și Neptun-Olimp
Secţiunea "PROIECTE VIZAND IMBUNATATIREA COMUNICARII CU CETAȚENII"
• Prefectura Constanța organizează Târgul de binefacere "Să dăruim împreună"

La Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro din acest an sunt aşteptaţi să participe lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România. Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european. Printre cei care au confirmat participarea se numără și Vasile Strat, Vicepreşedinte Consiliul Judeţean Tulcea, Mitică Budescu, Șef Serviciu Juridic, Consiliul Judeţean Galaţi, Marius Stan, Primarul Municipiului Galaţi, Gerhardt Daniel Țuchel, Primarul Municipiului Tecuci, Anastase Alexe, Primarul Comunei Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri