Ce spune Mihai Lupu despre sondajul PNL pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Constanța

Ce spune Mihai Lupu despre sondajul PNL pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Constanța(906)


Mihai Lupu, deputat PNL, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că sondajul PNL pentru Primăria Constanța a început.
Acesta a precizat că sondajul nu se referă numai la găsirea candidatului care stă cel mai bine în sondaje, ci și a proiectului pentru Constanța pe care și-l doresc oamenii.

”Noi vrem să spunem care este conceptul pentru oraș și care este echipa din spate”, a precizat Mihai Lupu.

”Ne dorim să dăm Constanţei cel mai bun primar. Noi avem candidaţii noştri. După evaluările noastre sunt oameni de o sută de ori mai buni decât am avut până acum la Constanţa. Dar, facem studiile sociologice şi până la finele lunii noiembrie vom ştim ce îşi doresc constănţenii. Cel mai bun o să ne reprezinte. Eu spun că este neapărată nevoie de schimbarea acestei atitudini, de schimbare a imaginii Constanţei. Constanţa are o imagine de judeţ corupt, nimic nu se mişcă fără şpăgi”, a mai spus deputatul.

Mihai Lupu a mai spus că PNL ar putea susține și un candidat independent, dar nu mai dacă acesta ar sprijini proiectul liberal. ”Nu putem să susținem pe oricine independent în condițiile în care noi avem un proiect”, a mai spus liberalul.

Sondajul va fi gata la finele lunii noiembrie. Numele care apar în sondaj, pentru o eventuală candidatură, sunt: Christian Gigi Chiru, Robert Boroianu, Mihai Tararache, Iustin Fabian Roman și Vergil Chițac.

  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri