RAJA intervine la sesizările constănțenilor(560)


În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgență, începând de astăzi, ora 10,00 și până mâine, 12 octombrie, ora 18,00. La nivelul comandamentului au fost constituite pentru judetul Constanta, 38 de echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere.
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 9 reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Faleza Nord – strazile Grozesti, Cameliei, Fagetului, Tabla Butii; zona Palas – str. Dumitru Sasu, cartierul Coiciu– strazile Fulgerului, Merisor si Poporului si strada Baba Novac in zona cartierului pentru tineri.
Din restul judetului, s-au primit 5 reclamatii: doua din Cumpana, una din Mihail Kogalniceanu si doua din Eforie Nord. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.
Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.
”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat repezentanții societății.  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri