Mâine începe programul City Break la Constanța(782)


Asociaţia Litoral - Delta Dunării lansează prima ediţie a programului "City Break la Constanţa". Programul începe pe 9 octombrie 2015, iar pachetul turistic va include 2 nopţi de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru încă o noapte), alături de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizită principalele atracţii turistice din oraş şi vor putea savura preparate tradiţionale din peste şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agenţiile de turism înscrise în program.

Tarifele propuse variază între 130 lei (la unităţi de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) şi 210 lei (la 4 stele), preţ /pachet/persoană (cazare în camera dublă). 

Turiştii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul Militar Naţional, Cetatea Histria şi Monumentul de la Adamclisi şi beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi la Muzeul Marinei Române. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri