Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Decebal Făgădău, sabotat de consilierii PSD? PREMIERĂ în Consiliul Local Municipal(930)


Situație inedită în Constanța. Astăzi, ședința de Consiliul Local Municipal, care avea pe ordinea de zi peste 50 de proiecte de lege, nu s-a putut ține.

Motivul: la ora începerii ședinței în sală se aflau numai șapte persoane. Printre ei nu s-au regăsit social democrații, ci numai consilieri de la PNL, UNPR și PNȚCD.

Procedural, ședința nu se putea desfășura în aceste condiții. Decebal Făgădău, primarul interimar, cel care a inițiat toate proiectele de hotărâre, a anunțat că, din lipsă de cvorum, ședința va fi reprogramată. Următoarea încercare: 13 octombrie.

Motivul oficial al absenței ar fi faptul că mulți consilieri sunt plecați din localitate, a anunțat Marcela Enache, secretarul Municipului Constanța. Grei de crezut însă că luna octombrie i-a găsit pe aproximativ 20 de consilieri în vacanță sau cu treburi în afara orașului. De fapt, ca să fim exacți, pe TOȚI consilierii PSD.
Niciodată în istoria PSD nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult, cât timp a fost primar Radu Mazăre, consilierii au votat extrem de disciplinat toate proiectele propuse de acesta.

Precizăm și că, în mod normal, numai unul sau doi consilieri lipsesc de la ședințe.

De ce au lipsit toți PSD-iștii? Gestul poate fi considerat ca unul de frondă împotriva lui Decebal Făgădău. Surse din partid spun însă că acesta este susținut pentru cursa pentru Primăria Constanța.

Rămâne de văzut dacă situația de azi se va repeta la următoarea ședință de consiliu.
  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri