Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
FOTO. Podul de la Agigea: pe aici SE TRECE

FOTO. Podul de la Agigea: pe aici SE TRECE(437)


Podul de la Agigea a fost redeschis în totalitate circulației. Prefectul Eugen Bola a anunțat, astăzi, că de acum înainte se va circula pe patru benzi, nu pe două.
Cu toate acestea, restricțiile nu sunt eliminate în totalitate. Rămâne în vigoare interdicția de a rula cu o viteză mai mare de 50 km/oră. De asemenea, oprirea și staționare pe pod vor fi interzis, lucru de altfel valabil pentru orice pod.
Unul dintre cei mai bucuroși de acestă veste a fost primarul Mangaliei, Cristian Radu. ”Apreciez promptitudinea demersurilor întreprinse de senatorii USL şi prefectul judeţului Constanţa, la nivelul CNADNR pentru deblocarea traficului pe podul de la Agigea. „În urmă cu câteva zile am ridicat această problemă la reuniunea senatorilor USL, desfăşurată la Neptun. Ca şi alţi colegi primari din sudul judeţului, am considerat inacceptabil ca, în plin sezon, jumătate din podul de la Agigea să fie închis. Atât parlamentarii USL de Constanţa, cât şi prefectul Eugen Bola au făcut demersuri pentru rezolvarea situaţiei. De aceea, acum ţin să le mulţumesc deopotrivă pentru implicarea în sprijinirea turismului din sudul litoralului”, a precizat acesta, într-un comunicat de presă.

Reamintim că în urma lucrărilor de consolidare, podul de la Agigea fusese închis pe două dintre cele patru benzi, urmând să fie redeschis în a doua jumătate a lunii august. În urma unei întâlniri între prefectul judeţului, reprezentanţii CNADNR, proiectant şi constructor, s-a decis reluarea traficului pe toate cele patru benzi ale podului, cu menţinerea restricţiei de viteză la 50 km/h.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri