Ce acte vă trebuie la SPIT Constanța(590)


Toate operaţiunile din cadrul ghişeelor Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa se efectuează doar în baza actelor de identitate care se află în termenul de valabilitate menţionat pe document.

La expirarea termenului de valabilitate, titularul acestuia este obligat potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, cu modificările şi completările ulterioare, să se prezinte la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP), situat la adresa bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, în incinta City Park Mall, sky level, pentru a solicita eliberarea unui nou act de identitate.

Menţionăm că taxa aferentă eliberării documentului se achită la orice ghişeu SPIT şi este în cuantum de 12 lei (7 lei contravaloarea cărţii de identitate+5 lei taxa timbru fiscal).
 
SPIT susţine campania de informare a constănţenilor cu privire la necesitatea utilizării actelor de identitate aflate în termen de valabilitate, demarată de către Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP).

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri