Trafic de cocaină și ecstasy(769)


Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii din Constanţa au efectuat şase percheziţii, la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat o acţiune pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cadrul acţiunii, poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 27 ani, din municipiul Constanţa, asupra căruia s-au găsit 20 de grame de cocaină şi 25 de comprimate ecstasy, pe care acesta intenţiona să le pună în vânzare.

De asemenea, au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie, atât la domiciliul bănuitului, cât şi la alte persoane despre care existau indicii că ar fi implicate în activitatea infracţională.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două grame de cocaină, un comprimat de ecsatsy, precum şi instrumente folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor de mare risc.

Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore, a două persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus măsura arestării, pentru 30 de zile, a uneia dintre persoanele bănuite, faţă de cea de a doua fiind luată măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române

La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri