O rusoaică a trecut ilegal granița bulgară(851)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat o femeie din F. Rusă care intenţiona să intre ilegal în România, pe la frontiera verde, deoarece nu avea viză de intrare în ţară. 

În data de 29.09.2015, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negru Vodă - Garda de Coastă au oprit pentru legitimare, pe raza localităţii de frontieră Negru Vodă, o persoană de sex feminin, care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria.

Lucrătorii noştri au stabilit că femeia este Ruslana G., cetăţean din F. Rusă, în vârstă de 49 ani. Persoana în cauză a declarat că venea din Bulgaria şi intenţiona să meargă în Ucraina, dar nu deţinea viză de intrare în România. În urma cercetărilor efectuate în comun cu autorităţile de frontieră bulgare, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a intrat ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Poliţiştii de frontieră au întocmit femeii dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”, faptă prevăzută de art. 262 alin. 1 din Cod Penal, aceasta fiind predată autorităţilor de frontieră bulgare, în baza acordului încheiat între cele două state.  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri