Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Scandal mortal în Constanța. Filmul evenimentelor(938)


Un taximetrist a fost înjunghiat, duminică dimineaţă, în centrul oraşului Constanţa, de un bărbat, posibil client al acestuia, care a fost prins în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor, după ce se refugiase într-un bar, unde i-a ameninţat pe angajaţi şi s-a automutilat.

Bărbatul care l-a agresat pe un taximetrist din Constanţa, fiind prins după ce s-a refugiat într-un local unde s-a înjunghiat în piept cu un cuţit, a murit în urma rănilor pe care şi le-a provocat, el intrând în stop cardio-respirator şi nemaiputând fi salvat de medici.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a înjunghiat în piept cu cuţitul luat din local, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa l-au diagnosticat cu "plajă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator".

În pofida intervenţiei medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit primelor date ale anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, în zona Capitol, când un bărbat a atacat un taximetrist, provocându-i răni la gât şi braţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a fugit apoi şi, după ce a încercat să se refugieze într-o locuinţă, fiind însă alungat de către proprietari, s-a ascuns într-un bar de pe bulevardul Tomis.

La scurt timp după producerea incidentului, un ofiţer din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, maiorul Bogdan Davidencu, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu, a observat taximetrul cu ambele portiere deschise, iar lângă maşină pe şoferul rănit la gât. De asemenea, el a văzut şi un bărbat care fugea pe strada Tudor Vladimirescu.

Ofiţerul a anunţat Serviciul de Ambulanţă, taximetristul fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru tratament de specialitate.

De asemenea, a fost alertată şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, iar militarii şi poliţiştii ajunşi la locul incidentului au început să verifice zona.

În urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că agresorul a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului.

Martorii spun că bărbatul s-ar fi automutilat, provocându-şi tăieturi la antebraţe şi piept, dar a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor.

După ce a primit ajutor medical de la echipajul SMURD, agresorul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili identitatea agresorului şi ce a provocat incidentul. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri