Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Centru nou al CERONAV

Centru nou al CERONAV(682)


În data de 25 septembrie 2015 a avut loc la Galaţi inaugurarea etapei a doua de construcţie a Obiectivului de Investiţii Sediul Galaţi, destinat instruirii personalului navigant fluvial. La inaugurare a participat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Marius Humelnicu. Acesta şi-a exprimat sprijinul Ministerului în demersurile CERONAV de a deveni un centru de referinţă pentru pregătirea personalului navigant pe ape interioare.
 “Importanţa evenimentului constă în extinderea, dezvoltarea şi optimizarea activităţii de formare profesională continuă a celor aproximativ 6000 de navigatori fluviali. Noul sediu va fi dotat cu simulatoare de navigaţie pe ape interioare de ultimă generaţie, care vor diversifica paleta de cursuri din domeniul fluvial şi vor permite instruirea personalului navigant conform noilor standarde europene. În acelaşi timp avem susţinerea Ministerului Transporturilor în ceea ce priveşte eforturile CERONAV de a oferi personalului navigant pe ape interioare posibilităţi de instruire la cele mai înalte standarde”, a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.
Suprafaţa totală a noii clădiri este de aproximativ 2.000 mp, desfăşurată pe patru nivele. Investiţia a cărei valoare totală se va ridica la suma de 4.991.056,20 lei fără TVA, va fi finalizată anul viitor. În noul centru va fi instruit personal navigant pe ape interioare din toată Europa.
  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri