Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(749)


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe S.G. de 27 ani, urmărit naţional din data de 19.09.2015, condamnat de Judecatoria Constanţa la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost depus la Penitenciarul Poarta Albă.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, Postul de Poliţie Agigea, l-au depistat pe numitul R.F.S. de 29 de ani, care a condus un moped First Bike, pe str. Nicolae Titulescu, din comuna Agigea, fără a deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliţie Mihail Kogălniceanu, l-au depistat pe numitul S.E. de 24 de ani, care a condus un autoturism Fiat Punto, pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, ale cărui numere de înmatriculare aveau valabilitatea expirată.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia, Biroul Rutier l-au depistat pe numitul S.C. de 44 de ani, care a condus un autoturism marca Audi A6 pe raza Municipiului Medgidia şi a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale la data de 22.09.2015. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltestul Drager, fapt pentru care a fost condus la Spitalului Medgidia, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri