Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Cum răspunde Chiru acuzațiilor propriilor membri de partid(1582)


Președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, a răspuns public, în urmă cu câteva minute, printr-un comunicat de presă, acuzațiilor pe care i le-au adus colegii de partid, inclusiv prin ziarultimpul.ro


"Eu nu ştiu care sunt problemele lor, nu au venit să discute cu mine. Îi invit la partid sâmbătă, când mă întorc de la Parlament, să discutăm problemele aşa cum se cuvine, nu prin intermediul presei. În acest moment se pune în joc imaginea partidului pentru scopuri personale, iar această strategie nu este una fericită pentru PDL sau pentru organizaţia Constanţa. Nu este un capăt de ţară că a câştigat Vasile Blaga şefia partidului, aşa cum văd situaţia cei care au susţinut-o pe Elena Udrea, iar echipa de la Constanţa va trebui să funcţioneze oricine ar conduce partidul la centru. Lupta noastră cu USL trebuie să continue! Atacurile personale nu folosesc nimănui, ci doar adversarilor partidului, aşa că, din calitatea de preşedinte al PDL Constanţa, le transmit colegilor mei că trebuie să găsim soluţii pentru lupta cu USL, nu să ne luptăm între noi. Pe cei care au dat declaraţiile ostentative în presă îi aştept să discutăm pentru că problemele pot fi rezolvate atunci când sunt discutate, nu atunci când există ceartă. Din toate declaraţiile ce conţineau atacuri personale eu nu am aflat nicio problemă directă, legată de partid, a semnatarilor. Nu trebuie să încercăm să forţăm uşa conflictului când putem folosi dialogul! Nu ne putem impune ideile şi preferinţele prin forţă. În furia momentului şi în dezamăgirea eşecului, colegii mei au ales ca unic canal de comunicare presa. Eu îi sfătuiesc să-şi amintească că organizaţia PDL Constanţa funcţionează în baza unui statut, nu în baza dorinţelor şi aspiraţiilor personale.", a declarat acesta.

Gigi Chiru nu a explicat însă cum au ajuns soția și șoferul său delegați la congresul PDL și nici măcar dacă aceștia sunt membri de partid.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri