Traian Băsescu se va înscrie în PMP. E o chestiune de zile(975)


Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că "la sfârșitul acestei luni sau în prima decadă a lunii octombrie" se va înscrie în Partidul Mișcarea Populară, el susținând că își pune "toată nădejdea și energia" în reușita acestei formațiuni în a ajunge un partid de opoziție puternic, scrie agerpres.ro.

Băsescu a participat la întâlnirea zonală a PMP sud-vest Oltenia, unde le-a vorbit celor câteva sute de delegați prezenți din Mehedinți, Olt, Gorj, Dolj și Vâlcea despre obiectivele partidului.

"Suntem la început de construcție a unui partid nou, care nu este dispus la compromisuri. Este, cred eu, partidul viitorului. Mă uit că PSD este pe punctul de a-și atinge visul de aur, liniștea. Opoziția liberală este atât de binevoitoare cu PSD încât cred că ei înșiși, aceste așa-zise mari partide, ne-au făcut o invitație, aceea de a fi un partid de opoziție puternic și care să tindă să ajungă la putere după alegerile din 2016 din toamnă. Convingerea mea este că, dacă vom fi consecvenți cu principiile care au fost deja transmise către teritoriu în privința selectării oamenilor pentru alegerile locale, funcții de consilieri și primari, pentru alegerile legislative în votul pe listă, în aceste condiții am convingerea că Partidul Mișcarea Populară va reuși. (...) Îmi pare rău că după terminarea mandatului nu am lăsat și o moștenire politică, un partid care să reprezinte viitorul pentru România. De aceea îmi pun toată nădejdea și energia în reușita acestui partid în care, către sfârșitul lunii sau în prima decadă a lunii octombrie, mă voi înscrie și eu", a precizat Traian Băsescu. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri