ULTIMA ORĂ: Pe Podul de la Agigea nu se va mai lucra până la 1 septembrie! Circulaţia va fi pe patru benzi

ULTIMA ORĂ: Pe Podul de la Agigea nu se va mai lucra până la 1 septembrie! Circulaţia va fi pe patru benzi(892)


Aşa cum a anunţat aseară, Prefectul Eugen Bola, la întâlnirea senatorilor USL cu primarii din judeţul Constanţa, de la Neptun, vechea promisiune, legată de Podul Rutier de la Agigea, peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, nu mai este, cităm, „de actualitate”! Adică nu va mai fi terminat până la 9 august, „căzând” astfel şi reglementările privind lucrul doar pe timpul nopţii şi circulaţia pe numai două benzi!

De fapt,... nu se va mai lucra deloc, până la toamnă, când vor fi lămurite şi problemele legate de proiect, finanţare şi execuţie! Cel puţin până în prima decadă a lunii septembrie, se va circula pe patru benzi, fără restricţii, zi şi noapte! Spre bucuria turiştilor şi a investitorilor în turism, din Sudul Litoralului.

Informaţia oferită de prefect, aseară, a fost întărită şi reconfirmată astăzi, din aceeaşi sursă oficială. Bine că, până la sfârşitul sezonului, s-a terminat balamucul de la Agigea, pentru care unii oameni de afaceri din turism făcuseră sesizare / plângere... penală, pentru „subminarea economiei naţionale” ş.a.!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri