CJAS verifică modul în care este utilizat cardul de sănătate(493)


Începând de astăzi, CAS Constanta va desfășura o amplă acțiune de monitorizare a modului în care este utilizat cardul de sănătate conform reglementărilor legale intrate în vigoare la data de 1 septembrie 2015.

Astfel, furnizorii de servicii medicale și farmaceutice aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Constanța vor primi suportul echipelor de monitorizare și control.

Furnizorii de servicii medicale și farmaceutice aflați în relație contractuală cu casele de asigurări au fost informați despre modul de acordare a serviciilor medicale, conform acestor reglementări.

Principalul scop al acțiunii este de indrumare a asiguraților și a furnizorilor de servicii medicale și farmaceutice.

În urma acțiunilor, acolo unde vor fi identificate deficiențe în acordarea serviciilor medicale, acestea vor fi remediate. In cazul în care se vor constata abateri de la legalitate, vor fi luate măsuri în funcție de gravitatea abaterii.

De asemenea, echipele corpului de control al CAS Constanța sunt în teren și pot primi sesizări de la asigurați privitoare la eventualele deficiențe intâmpinate la acordarea serviciilor medicale pentru a fi verificate și remediate în cel mai scurt timp.
  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri