S-a încheiat Campionatul Naţional de Handbal - Turneul Final de Junioare IV

S-a încheiat Campionatul Naţional de Handbal - Turneul Final de Junioare IV(3543)


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa (DJSTC), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa (ICJC), a sprijinit Federaţia Română de Handbal, prin Asociaţia Judeţeană de Handbal Constanţa şi Clubul Sportiv Şcolar nr.1 din Constanţa, în organizarea, în perioada 14 - 16 iunie a.c., a Turneului Final al Campionatului Naţional de Handbal, la nivel de junioare IV. Finanţarea competiţiei a fost asigurată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 din Constanţa.
La finalul turneului, premierea câştigătorilor a fost făcută de către: Remus Drăgănescu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FRH, Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Cristiana Costara, director CSS 1, Iulian Popa, director adjunct CSS 1, Nurhan Ali, director executiv Handbal Club Municipal Constanţa şi Ion Crăciun, antrenor Clubul Sportiv Universitar „Neptun”.

Speranţă şi încredere în viitorul handbalului românesc


„A fost o competiţie extrem de strânsă şi care a avut o spectaculozitate proprie, mai ales datorită faptului că micuţele sportive participante au făcut un joc frumos, sesizându-se calitatea antrenamentelor lor, dar, mai ales, „mâna” iscusită a îndrumătorilor! Nu doar eu am fost impresionat, ci toţi participanţii la competiţie, de la cei direct implicaţi, şi până la susţinători! Ceea ce am văzut ne dă speranţe şi încredere în viitorul handbalului românesc. Le mulţumesc colegilor mei de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, pentru aportul adus la organizarea turneului, în special Marianei Tudora, experienţa ei, în asemenea proiecte, spunându-şi cuvântul! Felicitări tuturor!”, a declarat Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.


Clasamentul competiţional

LOCUL 1 – CSS 6 BUCURESTI, ANTRENOR POPESCU DOINIŢA;
LOCUL 2 – CS OLIMPIC TG MUREŞ, ANTRENOR EVI CLAUDIU;
LOCUL 3 – CSM PLOIEŞTI, ANTRENOR COMENDANT ROBERT;
LOCUL 4 – LPS SLATINA, PROFESOR DĂBULEANU VICTOR;
LOCUL 5 - HCM BAIA MARE, ANTRENOR NICHITA ANCA;
OCUL 6 – CSS NR. 1 CONSTANŢA, ANTRENOR ROXANA DAMIAN;
LOCUL 7 – CS VIITORUL CLUJ, ANTRENOR IURIAN CRISTINA;
LOCUL 8 - HCM CRAIOVA, ANTRENOR PRICĂ LIVIU;
LOCUL 9 - CSS PETROŞANI, ANTRENOR BRÂNZĂU DANIEL;
LOCUL 10 - CS HAPPY KIDS 2010 MEDGIDIA, ANTRENOR GEORGESCU ADRIAN;
LOCUL 11 - HC ACTIV PLOPENI, ANTRENOR CIUPITU FLORIN;
LOCUL 12 - CS MARTA BAIA MARE, ANTRENOR NICHITA ANCA;
LOCUL 13 - CS DANUBIUS 2010 GALAŢI, ANTRENOR MIRON STANCIU;
LOCUL 14 - ASC SC 181 BUCUREŞTI, ANTRENOR LAZĂR MIHALACHE;
LOCUL 15 - LPS IAŞI, ANTRENOR LENUŢA LUPAN;
LOCUL 16 - GRUP ŞCOLAR LICEUL ENERGETIC RÂMNICU VÂLCEA, ANTRENOR DUCĂ MARIA.


Elena Frâncu a participat la premiere


Premiile au fost acordate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi CSS 1 Constanţa, constând în diplome, pentru toţi participanţii, tricouri personalizate, mingi de handbal, cupe personalizate şi dulciuri pentru toţi participanţii. La premiile speciale, echipa de handbal CSU „Neptun” a acordat componentelor echipei turneului câte un premiu de 150 lei, participând voluntar la premiere: Elena Frîncu, membru CA al FRH şi echipa de minihandbal al CSS 1 Constanţa, antrenor Lăcrămioara Ilie.
jooble.org