Ce a declarat Simona Halep înainte de US Open

Ce a declarat Simona Halep înainte de US Open(1423)


Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, a declarat că speră să joace cât mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Halep a precizat că este bucuroasă că se află pe teren și că are încredere că poate să joace meciuri foarte bune.

"În primul rând sunt bine, mă simt bine fizic, am avut rezultate bune în săptămânile dinainte şi am încredere că pot să joc meciuri bune. Am făcut antrenament de dimineaţă pentru că e posibil să joc la ora 11.00 (n.r. - ora 18.00 în România) şi trebuie să fiu adaptată. Am jucat foarte bine şi chiar am o bucurie că sunt pe teren, asta înseamnă foarte mult pentru mine şi sper să joc cât pot de bine la turneul acesta", a spus Halep.

Simona Halep a subliniat că a urmat sfatul antrenorului Darren Cahill luând o pauză competiţională de patru săptămâni după turneul de la Wimbledon. Totodată, sportiva l-a lăudat pe antrenorul ei spunând că datorită lui se simte mai relaxată și cu mintea mai odihnită.

"A făcut o treabă bună cu mine, mă simt mai relaxată, cu mintea mai odihnită, iar acum îmi place foarte mult să joc, ceea ce reprezintă lucrul cel mai important pentru mine. Nu pot să spun că turneul e deschis cum spun de obicei, ci că Serena Williams are prima şansă. Dacă nu ajung în finală, îmi doresc să câştige, dar dacă ajung, îmi doresc să câştig eu”, a precizat Halep.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi a doua favorită, o va întâlni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial, în primul tur la US Open.  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri