Învață să eviți blocajele mentale și emoționale(555)


În contextul în care societatea modernă întâmpină din ce în ce mai multe probleme în viața personală, socială și profesională, cauzate în mare parte de stres, psihologii din România consideră că una dintre cele mai bune metode de redresare a situației este așa-zisa “programare neurolinvistică” (NLP).

Potrivit specialiștilor, tehnicile NLP îi ajută pe oameni să evite blocajele, să-și optimizeze comunicarea cu cei din jur, să scadă considerabil nivelul de stres și să-și găsească echilibrul în viață. În România, astfel de cursuri inedite de Programare Neurolingvistică sunt organizate de Centrul Educațional PsiHolistArt și vor avea loc în perioada 18 septembrie 2015 – 20 martie 2016, în București și Timișoara, urmând ca acest proiect să se extindă și în alte orașe mari din România. Programul de dezvoltare personală este atestat de Asociația Română de Programare Neurolingvistică și European Association of NLP și este elaborat și susținut după toate rigorile internaționale.
 În cadrul cursului, cei prezenți vor afla mecanismele cu ajutorul cărora funcționează mintea umană, prin cele 5 simțuri, vor învăța cum să conștientizeze legăturile între minte (gânduri) și corp (emoții) și controlul acestora și vor realiza exerciții de cunoaștere a modului de percepție a propriilor trăiri. În continuare, specialiștii le vor prezenta cursanților celebrele tehnici de ancorare, prin care putem accesa rapid stări în care funcționăm mai bine, precum stare de eficiență, de încredere, de calm etc., importanța limbajului, tehnici hipnotice și multe altele.
“Programarea neurolingvistică este, de departe, cea mai eficientă și profesionistă metodă de dezvoltare personală, întrucât efectele benefice ale programului se pot observa pe toate planurile vieții. NLP ne ajută să evităm blocajele, ne ajută să comunicăm mai eficient, atât în viața personală, cât și în cea profesională. În cadrul programului am reușit să ajutăm sute pe profesioniști să-și folosească abilitățile noi pentru motivarea proprie și a celorlalți, să gestioneze mult mai eficient stresul, să-și îmbunătățească creativitatea și să găsească rezolvări în luarea deciziilor dificile. Cursurile de NLP sunt ideale pentru cei care au funcții de conducere, lucrează în HR, vânzări, în consultanță sau sunt traineri, dar și pentru oamenii care vor mai mult de la viață”, declară psihologul Lidia Cotosman, coordonatorul programului educational.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri