Prima căsătorie la biserica din campusul “Henri Coandă” a fost cea a ziaristei Alice Hirsch – Sichitiu

Prima căsătorie la biserica din campusul “Henri Coandă” a fost cea a ziaristei Alice Hirsch – Sichitiu(2678)


Biserica Ortodoxă „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, din noul cartier constănţean „Henry Coandă”, sfinţită la scurt timp după inaugurarea ansamblului rezidenţial, în iunie anul trecut, avusese parte de toate ceremoniile, mai vesele ori mai triste, periodice sau mai speciale, dar nu şi de aceea a căsătoriei.

Prima căsătorie oficiată aici a fost cea a ziaristei Alice Hirsch, care şi-a unit, acum şi religios, destinul cu inginerul Valentin Sichitiu, absolvent al Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân”, din Constanţa.


În cadrul slujbei, părintele – paroh Constantin Manea a rostit câteva cuvinte care au emoţionat profund asistenţa, făcând o legătură între curajul şi credinţa celor care se hotărăsc şă facă acest pas, din nou, după ce destinul i-a supus la numeroase şi grele încercări, şi tenacitatea şi încrederea în Dumnezeu ale acelor oameni care iau, practic, viaţa de la început.

Cuplului Sichitiu îi urăm „Casă de Piatră”, tocmai pentru că cei doi soţi au dovedit, în existenţa lor separată, de până acum, că... „apa trece, pietrele rămîn!”
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri