Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Premierul Victor Ponta s-ar afla în croazieră în Caraibe(721)


Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, într-o croazieră de o săptămână în Caraibe, potrivit EurActiv. Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcaţiuni de crazieră, fiind considerată, printre altele, un oraş plutitor.

EurActiv scrie că, potrivit unor surse, Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparţinând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

Alături de prim ministru s-au îmbarcat soţia acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, şi cei doi copii ai acestora.

Un oficial al companiei a precizat că ”preţul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (două persoane), incluzând taxele”. ”Din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre, având în vedere acordurile de confidenţialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”, a mai afirmat reprezentantul companiei, citat de EurActiv.

Itinerariul croazierei este: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - şi înapoi la Fort Lauderdale, Florida.

Joi, premierul s-ar afla, conform itinerariului, în Cozumel, Mexic.

Pe puntea vasului Oasis of the Seas clienţii se pot bucura de un circuit de golf, o promenadă cu magazine şi restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, şapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar şi mai multe săli de spectacol.

Oasis of the Seas, furnizată companiei Royal Caribbean International în octombrie 2009, a fost la acea vreme cel mai mare vas de croazieră din lume, având lungimea de 361,6 metri şi o capacitate de 6.295 de locuri pentru pasageri. A fost depăşită în anul 2010 de nava Allure of the Seas, care are 362 de metri lungime.

Premierul Victor Ponta a intrat în concediu de odihnă în 29 iulie, urmând să se întoarcă în 9 august. El spunea că va pleca din ţară, împreună cu familia, dar nu în Turcia. Deşi nu a precizat destinaţia, premierul a fost surprins, imediat după plecarea în vacanţă, pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook.

Sursa: Mediafax.ro

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri