Eşti student şi vrei să lucrezi la… Guvern? Vezi ce trebuie să faci(982)


Guvernul României lansează primul program de “Internship” din administraţia centrală. Programul de Guvernare, pe Direcţia de Acţiune Tineret, prevede „crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală, pentru studenţii cu rezultate deosebite”.
Pentru a fi incluşi în Programul internship@gov.ro, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii de eligibilitate: să deţină cetăţenia română; să aibă vârsta de până la 25 de ani, la momentul debutului programului; să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design). Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare, în sprijinul aplicaţiei lor. Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor este 1 iulie 2013 (inclusiv). Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.
Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, într-una dintre următoarele structuri din interiorul Palatului Victoria: Cancelaria Primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri