Ai bicicleta furată ?  Te ajută BikeSpike !

Ai bicicleta furată ? Te ajută BikeSpike !(1109)


Un nou proiect pe KickStarter care vine in ajutorul posesorilor de biciclete, este noul gadget BikeSpike.
De câte ori nu aţi auzit că bicicleta unui cunoscut a fost furată ? Ştim cu toţii că bicicletele sunt ţinte sigure atunci cand vine vorba de hoţi mai mult sau mai putin pricepuţi. Indiferent cât de multe metode de precauţie şi câte sisteme/lanţuri/lacăte/încuietori ai folosi, daca ai ghinion şi eventual o bicicletă scumpă, rişti să ramâi destul de uşor fara ea, scrie playtech.ro.
Problemele de acest gen pot fi evitate într-o mare măsură cu ajutorul acestui BikeSpike, care pare o metodă ideală de monitorizare si apărare a bicicletelor împotriva hoţilor. Jucaria este de fapt un modul de localizare GPS care vine echipat cu o antenă proprie, un accelerometru şi o conexiune GSM activă care permite utilizatorului să monitorizeze in timp real bicicleta prin intermediul unui smartphone sau a unui computer.
Cu alte cuvinte, BikeSpike vine sa îmbunătăţeasca nivelul de securitate si nicidecum sa înlocuiasca celebrul lanţ/lacăt. Ce poate să facă acest gadget? Destul de multe, odată armat (cu ajutorul aplicaţiei Android sau iOS), modulul alertează utilizatorul dacă bicicleta se află in mişcare. Posesorul bicicletei poate face publice instant datele de localizare si imagini cu bicicleta, în aşa fel încat infractorul să fie localizat cat mai repede ,sau chiar sa trimită o solicitare tip către cea mai apropiată secţie de poliţie
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri