Cum a omagiat Forța Civică veteranii de război

Cum a omagiat Forța Civică veteranii de război(1585)


Organizația Municipală a Forței Civice Constanța a marcat astăzi Ziua Eroilor Neamului Românesc atât prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor, cât și printr-un eveniment festiv organizat în onoarea mai multor veterani de război.

Astfel, Forța Civică Constanța s-a îndreptat cu recunoștință atât către eroii căzuți pe fronturile de luptă, în lagăre, închisori și în deportări pentru apărarea neamului românesc și a credinței străbune, cât și către eroii aflați în viață care au luptat cu arma în mână pentru ca fiecare dintre noi să aibă astăzi un prezent.

Președintele organizației județene, deputatul Dănuț Culețu, și președintele organizației municipale, Mihai Petre, alături de membrii Biroului Permanent Municipal, s-au întâlnit într-un cadru festiv cu președintele și prim-vicepreședintele filialei Constanța a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general de flotilă aeriană Gheorghe Constantin și contraamiral Petre Zamfir, precum și cu mai mulți veterani de război din municipiul Constanța, membri ai Asociației.

Evenimentele trăite de aceștia în cel de-al doilea război mondial, precum și problemele pe care le întâmpină filiala Constanța a Asociației Naționale a Veteranilor de Război au constituit principalele teme de discuție ale întâlnirii.
În semn de profundă recunoștință pentru lupta dusă pentru apărarea patriei și a neamului românesc, Dănuț Culețu și Mihai Petre au înmânat din partea Forței Civice Constanța, fiecărui veteran de război prezent la evenimentul festiv, câte o distincție specială aflată sub dezvia “Honor et Patria!”.

Conducerea Forței Civice Constanța i-a asigurat cu această ocazie pe veteranii de război de întreaga susținere a proiectelor pe care aceștia doresc să le deruleze sub egida filialei județene a Asociației Naționale a Veteranilor de Război.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri