Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Și-a omorât soția în bătaie(525)


În noaptea de 29 spre 30 iunie, la ora03:15, a fost găsită decedată la domiciliu Atodiresei Olga de 50 ani, din sat Ciocîrlia de Sus. Cadavrul prezenta echimoze de diferite forme şi mărimi dispuse pe gât, abdomen, spate şi membre.
Din discuţiile cu soţul acesteia, Atodiresei Toader, a rezultat că, decedata consuma în mod frecvent băuturi alcoolice.


În data de 30.06.2015, în urma efectuării autopsiei cadavrului victimei, au fost stabilite următoarele: „moartea numitei Atodiresei Olga a fost violentă, ea s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale şi în trunchiul cerebral, consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hematom subdural. Leziunile de violenţă constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu corp dur şi corp dur alungit”.

Ca urmare a concluziilor stabilite în urma autopsiei şi având în vedere cercetările efectuate în cauză, din care rezultă că, în seara zilei de 28.06.2015, în timpul unui conflict spontan generat de faptul că, la sosirea soţului la domiciliu, victima era în stare de ebrietate, aceasta a fost lovită cu pumnul în zona feţei şi cu o curea de transmisie din cauciuc, suferind leziuni ce ulterior au condus la deces.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În urma audierii inculpatului Atodiresei Toader la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a luat măsura reţinerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în CRAP Constanţa, urmând ca ulterior să fie prezentat la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri