CERONAV, în finala festivalului mondial de arhitectură

CERONAV, în finala festivalului mondial de arhitectură(634)


Proiectul Bazei de Instruire şi Antrenament CERONAV a fost selecţionat pentru a participa în finala Festivalului Mondial de Arhitectură. Jurizarea a fost asigurată de o echipă de specialişti recunoscută la nivel mondial. Skyline, cum este denumit proiectul Corpului de Învăţământ-Cazare şi Bazin de Antrenament a fost considerat un proiect demn de finala acestui eveniment.

”Participarea proiectului CERONAV - Skyline - în cadrul prestigiosului Festival Mondial de Arhitectură reprezintă o recunoaştere internaţională, atât pentru instituţia noastră, cât şi pentru Constanţa, clădirea urmând a deveni un edificiu emblematic pentru oraşul nostru”, a afirmat Ovidiu Sorin Cupşa, director general al CERONAV.
Festivalul Mondial de Arhitectură este cel mai important eveniment internaţional în care comunitatea mondială de arhitectură se întruneşte pentru a celebra excelenţa în domeniu prin prezentarea şi premierea proiectelor de către juriul internaţional, în prezenţa delegaţiilor ţărilor participante. Peste 2000 de arhitecți din 60 de țări participă anual la acest festival.

Finala Festivalului Mondial de Arhitectură, unde proiectul Skyline va intra în cursa pentru prima poziţie a topului, are loc în perioada 4 – 6 noiembrie 2015 la Singapore.


  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri