Perechiții. Bănuit de proxenetism(653)


Poliţia oraşului Cernavodă şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia efectuează la această oră o percheziție domiciliară la o persoană din oraşul Cernavodă suspectată de săvârșirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată prev. de art. 213 alin 1 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen.

În urma probatoriului adminsitrat în cauză există suspciciuni rezonabile cu privire la următoarea situaţie de fapt:

În perioada 2007 – 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspectul C.F,. din oraş Cernavodă a obţinut direct şi indirect, prin interpuşi, sume de peste 400 de mii de euro, de pe urma practicării prostituţiei de către diverse tinere, pe teritoriul mai multor state din spaţiul european, bani cu care cel în cauză şi-a achiziţionat apartamente şi maşini de lux, totodată, înlesnindu-le acestora practicarea prostituţiei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, în valoare totală de 75.600 euro.

Totodată, s a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unei mașini de lux marca Porsche Panamera, în valoare de 53.000 euro.

Suspectul urmează a fi adus la audieri cu mandat.

Organele de urmărire penală beneficiază de sprijin din partea Jandarmeriei Române.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri