Echipa de bob a României, în cantonament la Mamaia

Echipa de bob a României, în cantonament la Mamaia(687)


În baza parteneriatului oficial încheiat între Asociația Litoral – Delta Dunării și Federația Română de Bob și Sanie pentru promovarea stațiunii Mamaia – Sat Vacanță, în perioada 20-29 iunie 2015 se află în cantonament in statiunea Mamaia echipa de skeleton, bob si sanie a Romaniei.

Reamintim ca Mamaia a fost desemnată locația Campionatului Mondial de seniori la Bob şi Skeleton starturi 2016. Competitia, ce va avea loc in luna septembrie 2016, va aduce sportivi din toata lumea la Mamaia - peste 400 sportivi din aproape 40 tari, plus alți 200 oficiali. Locul exact de amplasare a pistei de concurs urmează să fie stabilit în curând.
Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociația Litoral – Delta Dunarii: “Suntem mândri că Mamaia este singura destinaţie românească ce se promovează prin evenimente sportive şi susţine sportivii români. Echipa de bob fete a României a câştigat Cupa Europei în sezonul competiţional 2014-2015, cu bobul ce promovează vacanţele în staţiunea Mamaia, România. Campania Mamaia Style continuă să surprindă, e singura campanie de promovare a unei destinaţii turistice estivale din România, prin intermediul unui sport de iarnă, un parteneriat de succes al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării cu Federaţia Română de Bob şi Sanie”
Declaraţie Paul Neagu, antrenor echipa de bob fete a Romaniei: ”Un adevărat eveniment pentru sportul de iarnă! 25 de sportivi si antrenori savurează timp de 10 zile atmosfera perlei litoralului”
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri